Odborný program a anotace ke stažení

 

Čas Kongresové centrum (velký sál)                                 Konferenční sál (malý sál)                                               
9:30 – 10:15
  • Zahájení (Karel Pilčík, ČSZM)
—–
10:15 – 12:30
  • Lidé kupují příběhy. Jaký bude ten Váš? (Jan Binar, McCann)
  • O zásnubách vína a jídla (Jaroslav Machovec, Vinařský fond)
  • O lásce a péči (Martin Šámal, Brit/VAFO)
  • O spasení světa, lásce a nenávisti (Ivo Půr, Hero & Outlaw)
  • O chvíli, kdy se potkávají plány s realitou, aneb kde a proč to drhne (​Jan Podzimek, PRIA)
—–
12:30 – 14:00 Přestávka, oběd

od 13:30 ve foyeru bude ukázka výroby a pracovních postupů „Moderní trendy v prodejních presentacích masa a masných polotovarů“

14:00 – 14:30
  • 100 let české veterinární hygieny (Iva Steinhauserová, VFU Brno)
  • Zvýšení bezpečnosti potravin pomocí potravinářských RTG  Mekitec (Petr Hodic, Utily, s.r.o.)
14:30 – 15:00
  • Aktuality z potravinářství z pohledu MZe (Jindřich Fialka, MZe)
  • České cechovní normy (Dana Gabrovská, PK ČR)
15:00 – 15:30
  • Veterinární dozor nad produkcí potravin živočišného původu (Zbyněk Semerád, SVS)
  • Maso na plný výkon – zvyšování produktivity a efektivity v masné výrobě (Jan Coufalík, Sabris CZ s.r.o.)
15:30 – 16:00
  • Jak dlouho vydrží masová konzerva? (Petr Pipek, VŠCHT)
  • Rozváděče pro potravinářský průmysl (Jiří Mistr, Rittal Czech, s.r.o.)
16:00 – 16:30
  • Jak obsah soli ovlivňuje vybrané vlastnosti drobných masných výrobků? (Josef Kameník, VFU Brno)
  • Plantour – Úspora na tři kliknutí. Zdá se Vám to nemožné?
    (Petr Veverka, Digitech ČR, s.r.o.)
16:30 – 17:00
  • Histologické změny kosterní svaloviny vlivem přídavku soli (Matej Pospiech, VFU Brno)
17:00 – 18:00 Volný program
18:00 – 19:20 Přípitek a welcome diner (foyer a restaurace 1.patro)
19:30 – 21:40 Slavnostní večer ČSZM s udílením ocenění (Kongresové centrum)
21:40 – 00:00 Dinner buffet (Kongresové centrum), hudba k tanci

 

Anotace přednášek najdete ke stažení zde.

Záštitu nad akcí převzal ministr zemědělství Miroslav Toman

 
Mediální partner
Český svaz zpracovatelů masa si vyhrazuje právo na dodatečné změny programu.